Tokaluokkainen :)

Niin siinä vaan kävi, että mun pienet kuiskaukset ja hönkäilyt viimeisestä nollasta tulivat toteen jo eilen ATT:n kisoissa. Kaksi starttia oli tiedossa, joista ensimmäisestä napsahti nolla ja toinen startti muuttui lahjakortiksi.

Tuomarina oli Eija Berglund. Rata vaikutti muutamasta kohdasta vähän hankalalta ja erityisesti yksi kohta mietitytti pitkään. Onni on, kun on oman treeniryhmän vetäjä paikalla ja sain Santulta tarvittavia vinkkejä siihen. Radalla suunnitelma ei sitten ihan loppuun asti pitänytkään, kun jämähdin taas liian pitkäksi aikaa paikoilleni, mutta siitä tilanteesta kuitenkin selvittiin. Yritin mennä jämäkästi ja jokaista kohtaa tarkasti ohjaten, koska olen nyt saanut kuulla olevani ihan liian lepsu, ohjausta jarrutteleva ja löysä. Osa kommenteista tulee treeneistä, osa kotoa ;) Kontaktit meni puomia lukuunottamatta hyvin. Siinä tein taas jotain ihan kummallista ja Asta lähti ilman lupaa. Ihan hyvinhän se sen ottaa ja pysähtyy, mutta livistää matkaan. Tajusin, että jännitän niitä jostain syystä ihan hirveästi enkä tee yhtään samalla tavalla koiraan luottaen kuin treeneissä. No, varastamisen seurauksena jäin vähän jälkeen ja toiseksi viimeiselle esteelle Asta tuli hakien, väärästä hyppylinjasta ja räiskäisi siitä jotenkin vain yli. Onneksi se osaa hypätä hyvin, kerätä jalat tuollaisessakin tilanteessa jotenkin niin, ettei rimat lennä, joten vielä viimeinen este ja nollalla maaliin. Tuolla radalla sijoituttiin toiseksi.

Jes, me tehtiin se. Me ollaan nyt kakkosluokassa. Ei siihen loppujen lopuksi mennytkään niin kauan. Ehdin ilmoittamaan Astan viime viikolla tulevan viikon lauantaille kolmeen starttiin ja nyt me joudutaan starttaamaan kakkosissa. Sinne ei olla mitenkään valmiita, mutta mennään nyt katsomaan, kun kerran maksettu on.

Aika huippua, että meillekin kaikista mutkista ja harmituksista huolimatta on löytynyt yhteinen laji. Nyt vaan pitää saada ohjaajan fysiikkaa parannettua ja motivaatiota sen kasvattamiseen lisättyä, jotta kehtaa kakkosissa kisata.

Radan jälkeen ajettiin suoraan Raisioon ja laskettiin viimeisen kerran yhdeltä laitumelta lampaat. Koska niitä oli niin vähän, niin treenattiin myös molempien koirien kanssa. Asta sai siis taatusti omasta mielestään parhaimman palkinnon ja olihan se tyytyväisen näköinen pikkukoira <3

2 vastausta artikkeliin ”Tokaluokkainen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>