Asta 4 vuotta

Asta täyttää tänään neljä vuotta. Nytkö sen pitäisi viimeistään olla aikuinen ja käyttäytyä sen mukaisesti? Asta ja Entti ovat meillä se tehokaksikko, joiden aikuismaisuudesta ei kyllä ole tietoakaan. Tosin mummoikään ehtinyt Hopikaan ei taida sellaisesta tietää, vaikkei noiden kahden toilailuihin osallistukaan niin aktiivisesti.

Vaikka kahden vuoden ikäero on vähän liian vähän, jos miettii kouluttamisia, käytöstapojen opettamista yms., niin arkielämässä noilla on kahdestaan kyllä hauskaa.

Asta viettää syntymäpäiväänsä mitenkäs muuten kuin pääsemällä paimentamaan. Me taas siinä sivussa ihastellaan suloisia bc-pentuja (Huom! Meille ei ole tulossa neljättä koiraa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>