Ekat startit kakkosissa

Ensimmäiset kakkosten startit takana eikä me mokattu kovin pahasti tai nolattu itseämme :)

Ekalta radalta tuli vitonen. Rata oli oikeesti tosi helppo, mutta lopun kuuden (!) esteen suora vähän hämmästytti, kun ajattelin, että kakkosissa on enemmän kiemuroita. Rata meni tosi näppärästi, kontakteilta lähti vasta luvalla, kepit onnistui, mutta vikalta loppusuoralta yksi rima alas. Plaah. Se oli ihan mun moka. Loppusuora ei muutenkaan ollut kovin kaunista katsottavaa, kun jostain syystä Asta ei edennyt vaan jäi odottamaan mua ja pari ylimääräistä pyörähdystä tuli esteiden välillä.

Toinen rata ei myöskään vaikuttanut mitenkään mahdottomalta. Siellä oli sentään välistäveto ja pimeään putkeen meno, mutta tuollakin radalla viiden esteen loppusuora ja vielä eri tuomari. Mokasin heti alussa. Päästin kahden esteen jälkeen valssatessa Astan vähän liian pitkälle, se oli se puolen sekunnin viivästys ja ylimääräinen hyppyeste, hylly. Voi rähmä. Aika kiva oli huomata, että sen sijaan, että olisin heittänyt hanskat tiskiin, niin mulle tuli sellainen lisäraivo ja mentiin rata tosi hienosti ja tarkasti loppuun. Kaikki pimeät putket, kontaktit, kepit, välistävedot ja loppusuora meni nappiin. Ei virheen virhettä. Vähänkö me oltiin hyviä :)

Kolmas rata ei sekään ollut mitenkään erityisen vaikea. Siellä mokasin sitten ihan perusjutussa. Lähetin Astan muurille enkä varmistanut, että se on lukinnut sen, kun lähdin jo itse siirtymään sivulle, joten se tuli siitä ohi. Muurin jälkeen oli hyppy ja sitten kepit, jossa meni toisesta välistä sisään. Tämä toistuu nyt melkein 100%:sti. Jos juuri ennen keppejä tulee joku virhe ja säätäminen, ei Asta mene kepeistä oikein sisälle eli sille iskee epävarmuus.

Saldona siis 5, 10 ja hyl. eikä ne nollat olleet mitenkään mahdottoman kaukana :o

P.s. Perjantain paimennukset meni tosi kivasti molemmilta koirilta. Asta harjoitteli jakoja ja hakua sokkona eli niin, ettei se nähnyt lampaita. Entti harjoitteli perussuuntia, sisäflänkkejä, pysähtymistä seisomaan ja maahanmenoon nopeutta. Ja pennut oli tietty supersöpöjä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>