Hopi 11 v.

Hopilla oli tänään syntymäpäivä. Aloitettiin jo eilen juhliminen sillä, että se pääsi hallille mukaan. Tänään vielä uudestaan ja oli se onnellinen! En varmaan koskaan saa toista tuollaista koiraa, jonka silmät loistaa noin suuresta innosta, kun saa tehdä tokoa.

Hopi on pysynyt kuluneen vuoden hyvässä kunnossa ja tästä olen kyllä tosi onnellinen, koska Hopin kohdalla se ei ole mikään itsestäänselvyys. Mieleltään se on edelleen kuin pikkupentu, mutta fyysisiä ongelmia jännitän. Niitä kun tulee vanhoille koirille joka tapauksessa ja Hopilla se puoli ei edes alunperin ole ollut priimaa. Kuitenkin, tällaisia hyviä vuosia on toivottavasti vielä edessä…

*Meinasin melkein unohtaa*
Lokakuun lopussa pidettiin pienimuotoinen pentuetapaaminen F-pentueen osalta ja saatiin siis ikuistettua sisarukset samaan kuvaan. Kovin ratkiriemukas ei tapaaminen sisarusten osalta ollut eli hyvin on taidettu pärjätä ilmankin nämä vuodet ;) Mutta hyvin onnistuivat kuvan ottamisen ajan teeskentelemään, että muita ei ollut olemassakaan. Oli tosi mukavaa, että saatiin tapaaminen järjestettyä ja kiva oli nähdä, että kaikki sisarukset olivat vielä voimissaan. Kiitos Annalle kuvasta!

Seita, Hopi ja Tino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>