Asta oli paras…

… ja meni ja voitti TSAU:n kakkosluokan agiradan! Tuli kyllä vähän puskista. Meille voitto kakkosluokassa ja vasta kolmas kisa..? Ei se ihan täydellisen sujuva rata ollut, mutta erityisen iloinen olen siitä, että tehtiin onnistunut takaakierto (mun elämäni eka kisoissa), kepeille Asta jarrutti kovasta vauhdista (Jes!) ja kontakteilta lähti vasta luvan kanssa.

Toinen rata tuntui vaikeammalta ja siellä oli enemmän kaikenlaisia kiemuroita. Suoritus levisi lopulta kohtaan, jossa ajauduin ihan liian pitkälle saattamaan ja jäin sitten seuraavassa kohdassa liikaa jälkeen. Sen seurauksena Asta hyppäsi yhden hypyn väärin päin.

Tajusin tässä pohtiessani, että en oikeastaan taaskaan jännittänyt juurikaan. Pari kertaa olen jännittänyt ykkösluokassa niin paljon, että tuntui, etten saa henkeä eikä jalat liiku, mutta eilen ei ollut mitään tuollaista. Voi olla, että hommaan vaikuttaa se, etten voi käyttää aikaa juurikaan jännittämiseen, kun Asta vaatii 100% huomion odotteluaikana. Lisäksi koen, että jos pääsen näkemään radan hyvissä ajoin ennen tutustumista enkä lähde ensimmäisten joukossa, niin saan käytyä sen niin monta kertaa päässä läpi, että on jotenkin suht varma olo. Outoa silti, kun tunnetusti olen suuren luokan jännittäjä.

Asta oli radalla taas oma kiva itsensä. Kun ohjaan oikein, Asta menee tosi nätisti, kuuntelee kivasti, hyppää hyvin, jne. Kun menin toisella radalla sössimään ohjausta, tuli sieltä välittömästi pari ponnekasta ilmaisua siitä, että voisitko nyt edes yrittää ;)

Meidän treeniporukalla oli ihan superpäivä. Jaana ja Doomi tekivät tuplanollan lauantaina, Julia ja Eino ykkösluokassa yhden nollan, Karoliina ja Maximus taas kakkosluokassa peräti kaksi nollaa ja sitten Astan yhden nollan :)

3 vastausta artikkeliin ”Asta oli paras…

  1. Onnea sisko!!! Lainaisitko sä mulle sun ohjaajaas, niin mäkin pääsisin näyttämään, mitä mä OIKEESTI osaan. Kun toi mun ohjaaja ei pysy oikeen perässä…

  2. Kiitos onnitteluista!
    Kuule Freya, meidän tiimissä ohjaaja on se heikompi lenkki. Noissakin kisoissa se sotkeentui omiin jalkoihinsa ja sitten odottelin puomin päässä, että se saisi tossua taas toisen eteen. Eli älä nyt vaan missään nimessä ohjaajaa halua vaihtaa, kun sulla on omasta takaa pätevä sellainen. Mä en vaan viitsi mennä kisoissa ihan täysillä, niin ohjaajakin pysyy paremmin perässä ja sille tulee hyvä mieli ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>