Voihan kaukot

Ja voihan ahdistus. Alan totisesti olemaan epätoivoinen Entin kaukojen osalta. Se ei vaan opi eikä tajua. Mietin jo, että pitäisikö opettaa sille sekatekniikka ts. seisomisessa siirtäisi jalat taaksepäin…

Ongelma on nimenomaan I-S ja S-I vaihdot. Entillä on aina ollut takapalkka, seisomisessa en käytä enää käsimerkkiä vaan pelkkä suullinen ja eilenkin se _käveli_ muutamia askeleita eteenpäin ja oli selkeästi sen näköinen, että mä en tajua! Metrin päästä onnistuu joo, mutta jos lisään matkaa kahteen, ei tajua enää. Olen ollut tosi tarkka etäisyyden lisäämisessä, mutta silti koko homma hajoaa, jos matkaa tulee vähänkään lisää.

Jollei Entti suoranaisesti siirry eteenpäin, niin sitten se ainakin venyttää itsensä kunnon ylvääseen ryhtiin, josta on ihan mahdotonta siirtyä taaksepäin niin, että takajalat pysyisi paikoillaan. Taisin viime kirjoitukseen laittaa, että ulkona ottaa nyt painetta eikä mikään ihme, jos on yhtä pihalla kuin viereinen lumiukko.

Painonsiirtoja pitäisi harjoitella, mutta mä en osaa opettaa. Kaiken kaikkiaan sen takapään käyttöä pitäisi vahvistaa ja muistuttaa, että sillä on myös takajalat, mutta miten? Christa näytti syksyllä sitä jumppaamista, mutta tollasen ison, aikuisen rotjakkeen kanssa en vaan osaa. Ollaan me kuitenkin yritetty. Olen nyt tehnyt tätä nyt 2,5 vuotta eikä me edistytä.

Apua!?!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>