Voihan, kun keksin ehkä toimivan keinon

Maanantai-iltana istuin ahdistuksen kanssa alas ja aloin miettimään miten hyvät kaukot ja Entin saisi mahdutettua samaan lauseeseen. Pohdinnan tuloksena ahdistus joutui lähtemään ensin teoriassa ja treenin jälkeen kokonaan.

Tuumasta toimeen. Poistin ensin takapalkan. Se ei selvästikään ole toiminut niin kuin olisi pitänyt. Oikeastaan Entti etenkin S-I vaihdossa on mennyt herkästi vinoon, jolloin ajatus ei ole ollut asennonvaihdossa vaan palkassa. Ja Entti pitää nimenomaan saada _ajattelemaan_. Laitoin Entin asemiin ja imurin putken vielä esteeksi eteen, osittain itseni, osittain Entin takia.  Sitten naksu ja namit käyttöön.

Ensimmäisessä I-S vaihdossa ponnahti reippaaseen ryhtiin, takajalat pysyivät kuitenkin paikoillaan. Menin palkkaamaan, mutta Entin piti ensin luopua kunnolla namista eikä mitenkään päin houkuteltaessakaan saanut tavoitella vaan pikemminkin kääntää katsetta pois. Yes:llä sai luvan ottaa. Tällä tavalla namikättä ”väistäessään”, se automaattisesti siirsi painoa taaksepäin ja S-I vaihto onnistui aika näppärästi. Toistoja, toistoja ja toistoja ja sieltähän alkoi löytyä toivottua huonoryhtisyyttä :)

Mietin myös tarkasti omia käsimerkkejä ja yritän tehdä niistä vieläkin selkeämmät. Sisällä tehdään nyt tätä jumppaa sekä namista luopumista ja ulkona kuuriluonteisesti vain M-I-M vaihtoja, jotta saan ahdistuksen häviämään, varmuuden takaisin ja harjoiteltua taas pitkältä matkalta.

Eilen tehtiin toistoja ja tänään myös ja toistaiseksi näyttää paremmalta kuin ennen. Ei se auta märehtiä ongelmista (oli kyseessä mikä tahansa asia, ei siis pelkästään koirajuttuja) vaan miettiä miten sen saa ratkaistua tai asiat etenemään toivottuun suuntaan. Itse olen vähän kärsimätön ja haluaisin asioiden toimivan suht nopeasti, joten tällainen harjoittelu parantaa kyllä mun hermorakennetta ;) Tää on ehkä yksi niitä tokon koukuttavia puolia. Vielä kun saisi samanlaisen fiiliksen tunnariin ;P

Tänään oli vielä Astan kanssa agitreenit. Siinä kyllä tuppaa usko loppumaan kesken, kun kroppa ei käänny, niin se ei käänny ja kädet lepatteli löysästi eri suuntiin. Asta parka. Treenikaverit yritti kyllä parhaansa mukaan neuvoa ja opastaa, siitä heille iso kiitos…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>