Kaksi vitosta ja kaksi kakkossijaa

Siinä tiivistetysti eilisen ATT:n kisan tulokset. Kisataukoa on ollut muutamia kuukausia ja treenitaukoa puolitoista viikkoa, kun en töiden takia ole päässyt hallille. Ajatuksena oli katsella, että missä mennään.

Agiradat oli jonkun tuomariharjoittelijan tekemiä, jonka nimeä en muista ja joita Anders Virtanen sitten tarkkaili. Kivoja ratoja, ei mun mielestä mitenkään pahoja. Niinpä olin vähän yllättynyt, että joka säkäluokassa tuli hirvittävän vähän nollia.

Ekalla radalla Asta oli unohtanut avata korvat kontakteilla ja rontti varasti sekä puomilta että keinulta ennen lupaa. Keinun varastamisen jälkeen olin parin esteen jälkeen jo niin myöhässä, etten ehtinyt väistää valssin jälkeen alta pois, joten Asta tiputti riman. Kontakteilta varastamisen takia mulla oli koko radan ajan sellainen kaaoksellinen mielentila.

Toiselle radalla lähdin sillä mielellä, että kontakteillahan pysytään, lähdetään vasta luvan saamisen jälkeen ja piste. Ja niin Asta pysyikin. Yhdessä kohdassa olin itse jälleen kerran ihan liian myöhässä, väärällä puolella koko estettä ja Asta hyppäsi vauhdilla siitä läpi melkein mun syliin. Rima taas alas. Sen jälkeen ok ja saatiin vielä suoriltaan sellainen hyppy-putki ohjaus sujumaan. Asta kun kyselee jokseenkin paljon eikä meno aina ole niin sujuvan näköistä. Toisaalta hyvä tällaisella tumpelommalla ohjaajalla, että se ei koskaan oikeastaan lähde näpeistä minnekään, mutta joskus olisi ihan kiva, jos osaisi vähän irrota enemmän.

Molemmilta radoilta tuloksena vitoset ja mun suureksi yllätykseksi sijoituttiin molemmilla radoilla toiseksi. Olen tyytyväinen, ettei nollat vielä, vahingossakaaan, napsahtaneet, sillä meidän pitää kyllä harjoitella ja molempien saada varmuutta ennen kolmosia. Asta tienasi itselleen vähän ruokaa sekä ilmaisen kisastartin, joten ihan tuloksellinen päivä ;)

Jotain pitää kyllä tehdä, että kontakteilta lähdetään vasta luvan saatua, mutta en saa mitenkään samanlaista tilannetta siirrettyä treeneihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>