Yksi puuttuu vielä

Pääsiäisenä juostiin perjantaina ensin TSAU:lla kolmella radalla ja maanantaina ATT:lla kahdella. TSAU:n radat menivät enemmän tai vähemmän räpiköimiseksi. Asta oli pihalla kuin pääsiäisnoita TSAU:n hiekkapohjalla. Hyvää oli se, että kontakteilta lähti vasta luvan kanssa.

Ekalla radalla oli jotenkin epävarma, meni tosi varovasti puomin ja keppivirhekin tehtiin, tosin tämä meni mun piikkiin. Tokalla radalla lensi sitten rimat ja taas keppimoka. Viimeisellä radalla Astalla oli jo pohjaan tuntumaa, rimat pysyivät ylhäällä, mutta itse tein yhden ohjausvirheen (=kielto) ja Asta mokasi taas kepit. Kepit menivät nimenomaan Astan piikkiin, koska viimeisen radan kohdalla olin päättänyt, että jollei mikään muu onnistu, niin kepit tehdään kunnolla. Melkein nollavauhdista, lähes suora linja ja tokaan väliin. Pöh.

Joku tietysti oli heti sitä mieltä, että Asta on jumissa tms. Se ei kuitenkaan ole pudotellut rimoja lähiaikojen treeneissä ja viimeksi torstai-illalla teki pitkää rataa. Lisäksi viime keväänä kävi ihan samalla tavalla, kun siirryttiin sisältä ulos kentälle. Parissa ekassa treenissä rimat lenteli ennen kuin hiekkakenttä tuli tutummaksi. Joten omasta mielestä syy on se, että Astalla nyt on vaan niin vähän kokemusta erilaisista pohjista. Ollaan menossa joka tapauksessa hierottavaksi, joten tuleepahan sekin puoli tsekattua

Maanantaina sitten ATT:n pari rataa. Eka rata oli helppo. Jotenkin kammottavan helppo, että tuli melkein sellainen olo, että pakko onnistua. Onneksi sain tuollaiset ajatukset työnnettyä pois ja keskityttyä radalla vain menemään este kerrallaan. Asta hyppäsi hyvin, kepit onnistuivat, kontaktitkin menivät hyvin ja vain yksi kökkö kohta tuli pussin jälkeisessä elämässä. Niinpä sitten nollalla maaliin ja sijoituksissa kolmanneksi.

Toisella radalla mokasin tiukassa kulmassa tehdyn valssin olemalla Astan edessä. Tuo kohta olikin ainoa kohta radalla mitä mietin ja minkä ohjaus ei tullut selkäytimestä itsestään. Rima alas ja tuo kohta harjoiteltavaksi. Lisäksi Asta ilmeisesti liukastui, sillä tippui puomin ylösmenolta alas. Loppukuviot ok ja tulokseksi 10.

Nyt sitten vielä se yksi nolla ja sitten suhataan kolmosissa :o

Entin kanssa virittelin tiistaina tauon jälkeen tokoa ulkona. Muutamia pieniä pätkiä seuraamista, jääviä ja kaukoja ja sehän toimi hirmu kivasti. Tokomotivaatio pitäisi kaivaa nyt pikaisesti jostain esille ja vähän treenatakin, kun runsaan viikon päästä on kurssi. Sinne ei kehtaa ihan kylmiltään mennä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>