Köpöttelyä ja maahanmenon vaikeutta

Asta joutuu nyt hetkeksi syrjään kisa- ja treenikentiltä. Lauantaina siltä katkesi treeneissä kynsi ja nyt se köpöttelee jalka paketissa siihen asti, kunnes uusi kynsi on kasvanut. Toivottavasti siihen ei menisi kovin montaa viikkoa. Paimennuskausi kolkuttelee jo nurkan takana…

Tällaista fiilistä odotellessa.

Entin kanssa ollaan harjoiteltu tokoa ahkerasti. Ihanaa, kun pääsee ulos ja kuiville hiekkakentille. Luoksetulon maahanmeno tökkii ja se taitaakin olla seuraavan kurssin aihe, jollei jotain uutta kriisiä ilmaannu siihen mennessä. Maahanmenon sijaan Entti pysähtyy vauhdista istumaan. Kovin loogista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>