Kesä rullaa

Meille ei kuulu mitään erityistä. Kuumaa on, mutta niin on muillakin. Vähän saamaton olo, kun päivisin ei jaksa tehdä mitään ja illalla pihalla ollessa hyökkää armeijallinen hyttysiä kimppuun.

Astan olin ilmoittanut Lohjan toukokuun kisoihin, mutta se meni ja aloitti juoksun 1,5kk etuajassa juuri samana iltana, kun maksu oli maksettu. Ei nyt ihan mene meidän kisa-/treenisuunnitelmat niin kuin piti, kun ensin meni kynsi, sitten tuli juoksu ja kohta alkaa ohjatuista treeneistä kesätauko.

Entille olen suunnitellut tokokisoja elokuulle, jos vaan mahdutaan mukaan. Kaukot ovat ottaneet pienen harppauksen eteenpäin, mutta niiden kanssa saa silti tehdä paljon töitä. Tunnarikaan ei ole täysin valmis, mutta hyvällä mallilla. Mielentila vaihtelee, mutta pääasiassa ihan hyväksyttävän hyvää.

Lampaiden kohdalla ristiriitaiset fiilikset puskee taas pintaan. Haluaisin, että voitaisiin käyttää koiraa oikeisiin töihin omilla lampailla joka päivä. Treenaaminen muiden lampailla tasaisella pellolla, vaikkakin useamman kerran viikossa, ei sytytä niin paljon kuin pitäisi, kun siitä puuttuu mulle se viimeinen järkevä pointti. Ja se pointti on se, että treenaamalla saisi hyötyä käytännön töihin, kun ei niitä lampaita ihan huvikseenkaan ole kiva juoksutella ees taas. Näillä nyt kuitenkin pitää mennä. Harmi, kun ei olla jossain Keski- tai Etelä-Euroopassa. Siellä vois helposti ottaa niitä omia lampaita tai juoksuankkoja takapihalle. Meilläkin kun sitä pihaa on pienen laitumen verran.

Tässä pari kuvaa Sannan lampaista; oxfordeja ja texelvauvoja.

Yksi vastaus artikkeliin ”Kesä rullaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>