Asta viis vee

Tai oikeastaan Astalla oli jo eilen synttärit. Viisi vuotta. Se on jo aika paljon ja toisaalta vasta aika vähän :) Siitä on tullut meidän koirista eniten sylissä ja kainalossa viihtyvä. Sellainen, joka vaan haluaisi sohvalla olla lähellä ja aina parempi, jos vielä vähän lähempänä.

Asta pääsi synttärihulinoissaan tänään Piikkiöön lampaille, kun olin sopinut treenit Solveign kanssa. Astalla omat kuviot Samin kanssa ja me harjoiteltiin Entin kanssa.

Ollaan alkusyksyn aikana oltu aika aktiivisia. Me hypättiin kunnolla Entin kanssa paimennuksen pyörteisiin ja käytiin elokuun lopussa Wbc:n järjestämällä paimennuspäivällä Kaisa Hilskan luona. Uusia juttuja ja vanhojen perusasioiden muistuttelua, niillä ollaan nyt menty syyskuun aikana. Omat treenit on sujuneet myös kivasti, punainen lanka on löytynyt jo useimmiten. Entissä on haasteensa, mutta toisaalta se on kiitollinen treenattava aloittelijalle, kun on liikkeissään maltillinen.

Astan kanssa ollaan päästy vähän treenaamaan agilitya, mutta meillä on kisoihin pääsyn suhteen ollut vähän epäonnea. Jokunen aika sitten Asta heitti Raisiossa kunnon voltin kaislikossa lampaita hakiessa, mutta sen jälkeen ei näkynyt päällepäin mitään. Pari viikkoa myöhemmin se alkoi kävelemään epäpuhtaasti. En muistanut tuota kuperkeikkaa ollenkaan, joten olin ihan ihmeissäni, että mitä oli tapahtunut. Onneksi sain pika-ajan Tanjalle, jossa kävikin ilmi, että Astan niskassa oli monta lukkokohtaa. Ja olihan se kipeä kun käsiteltiin, reppana. Tanja sai lukot kuitenkin auki ja epäpuhtaus loppui siihen. Ihan loistavaa! Seuraavana viikonloppuna olisi ollut kisat, mutta ne jäivät luonnollisesti väliin. Josko lokakuussa pääsisi kisoihin. Onnellinen olin kuitenkin siitä, että kyseessä oli ”vain” pahat jumit. Olin jo ehtinyt kuvitella kaikkea aina polvien ristisiteiden paukahtamisesta lähtien.

Entin kanssa startattiin tokossa voi-luokassa. Hyviä juttuja ja onnistumisia, muutama aivan kummallinen kömmähdys, joten treenit jatkuvat. Nyt on ilmeisesti moni muukin haluamassa kisoihin, sillä joitakin ilmoittautumisia on nyt mennyt sivu suun, kun ei ollakaan mahduttu mukaan. Hartaana toiveena olisi, että saisin voittajan pois alta syksyn aikana. Onnistuessaan hyvinkin realistista, mutta Entistä ei koskaan tiedä. Sen kohdalla, kun ei voi olla täysin varma mistään. Se on tullut viimeistään nyt nähtyä.

Tässä lopuksi vielä Solveign ottama kuva synttärisankarista tekemässä sitä, mistä se eniten tykkää <3

2 vastausta artikkeliin ”Asta viis vee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>